Upravni odbor

Upravni odbor SBB fondacije čine ostvareni eksperti sa internacionalnim iskustvom u oblasti ekonomije, finansija, medija, prava i biznisa, profesionalci najviših moralnih načela. Članovi upravnog odbora imaju za zadatak da upravljaju radom Fondacije na način koji osigurava ispunjavanje ciljeva predviđenih Statutom u skladu sa vrednostima i moralnim načelima United Grupe, a na način optimalan za celokupno okruženje. Upravni odbor SBB fondacije u sastavu ima osobe izuzetnog profila, što dodatno ojačava ubeđenje u snažan uticaj koji će Fondacija imati, kao i u transparentnost njenog rada.

 • Victoriya Boklag

  CEO I POTPREDSEDNICA ZA MARKETING I MEDIJE UNITED GRUPE

  Gospođa Boklag je u timu kompanije SBB od 2002. godine. Od 2013. je na poziciji potpredsednice za marketing i medije United Grupe. Njeno dugogodišnje iskustvo na tržištu telekomunikacija, poznavanje industrije i poslovnih prilika doprinelo je još ubedljivijem i efikasnijem radu kompanije. Veoma uspešno je obavljala poslove na mestu direktora SBB kompanije. Svoje znanje i iskustvo primenjuje i u radu SBB fondacije, kao član upravnog odbora.

 • Sašo Cunder

  FINANSIJSKI DIREKTOR SBB-a

  Gospodin Cunder je finansijski direktor SBB-a od 2014. godine. Prethodno radno iskustvo sticao je uglavnom u oblasti bankarskog poslovanja radeći za Publikum i Deutsche Bank. Od 2009. godine bio je finansijski direktor u kompaniji Droga Kolinska. Sašo je jedan od osnivača i finansijski direktor Slovenačke asocijacije finansijskih eksperata. Kao član Upravnog odbora, SBB fondaciji se pridružio 2019. godine.

 • Jugoslav Ćosić

  DIREKTOR PROGRAMA ZA SRBIJU TV N1

  Gospodin Ćosić – direktor programa za Srbiju TV N1, je našoj javnosti poznat kao izuzetan novinar, visokih moralnih vrednosti i neprikosnovene etike. Na medijskoj sceni prisutan je više od 15 godina, sa izuzetnim iskustvom rada na najizazovnijim projektima uključujući i široj javnosti poznate emisije: 60 Minuta, Poligraf, Između redova, Između dve vatre i Pressing. Tokom i nakon NATO bombardovanja Srbije izveštavao je za stanicu Radio Slobodna Evropa. Dobitnik je novinarskih nagrada Milan Pantić, Stanislav Staša Marinković i Ricardo Ortega-UN. Napisao je knjigu Vreme sna – Terra Incognita.

 • Nebojša Milosavljević

  IZVRŠNI ASISTENT U UNITED GRUPI

  Gospodin Milosavljević – izvršni asistent generalnom i finansijskom direktoru SBB-a je dao značajan doprinos segmentu korporativno-društvene odgovornosti SBB kompanije, učestvujući u svakoj njenoj aktivnosti, kao i radeći na formiranju SBB fondacije – gde sada učestvuje i kao član Upravnog odbora.

 • Jovana Lukić

  DIREKTORKA SBB FONDACIJE I DIREKTORKA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU U UNITED GRUPI

  Gospođa Lukić poseduje bogato iskustvo rada u oblasti komunikacija u nekoliko internacionalnih kompanija prisutnih u Srbiji. Iza sebe ima značajan broj uspešno implementiranih projekata korporativno-društvene odgovornosti u različitim oblastima, kao i veliki broj ostvarenih partnerstava sa različitim kompanijama i institucijama. Pored oblasti komunikacije za koju je zadužena u UG, gospođa Lukić operativno vodi SBB fondaciju i brine o ostvarivanju planiranih ciljeva, kao i o uspešnom inkorporiranju svih segmenata rada Fondacije.