Ko smo mi?

Verujemo da znanje, informacije i plemenitost mogu da promene svet, a te vrednosti pokreću i SBB fondaciju. Sa osnivačima i partnerima povezani smo oko istog cilja, ubeđeni da ćemo inspirisati i pokrenuti pozitivne trendove u zemlji i trenutku u kom živimo. Dok sagledavamo širu sliku, želimo da kreiramo programe koji će trajati i koji će biti prilagođeni potrebama naše zajednice u vremenu koje dolazi.

Štiteći prirodnu sredinu, čuvamo svet za one koji dolaze. Baveći se socijalnom zaštitom, pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kreirati i održavati balans između ekonomskih i socijalnih ciljeva, podizati norme u svim oblastima života zajednice znači verovati u ljude i promene. Za ovaj plemeniti i odgovoran zadatak SBB, sa ostalim kompanijama UG u Srbiji – CAS media, Absolut Solutions, Grand Slam, Cinemania, United media, Adria News i City media, 2015. godine osnovao je SBB fondaciju, posvećenu očuvanju i unapređenju funkcionalnog društva.

Upravni odbor SBB fondacije čine ostvareni eksperti iz različitih sfera života, uključujući i poznata imena naše javnosti. S druge strane, značajnu ulogu u osmišljavanju i realizaciji programa Fondacije imaju i svi koji žele da nas podrže, jer smo svesni da samo u široj društvenoj saradnji možemo da pokrenemo promene.

Kompanije osnivači